Followers

3.6.09

~~kaki oh kaki::..

Assalamualaikum w.b.t
nurhayaton hazai..

Salam sesuci qatrunnada..syukur kehadrat ilahi pentadbir sekalian alam..selautan rindu dn kasih ku kepada mu Kekasih Allah..moga syafaat mu ku peroleh di sana...

alahai ape ye yg nk di post kan ni..sj jek drop by kejap kat blog yg salu jek bersawang ni..tgk tajuk entri tu jek cm lain jek..

siang tadi sy ada latihan netball untuk lawan peringkat daerah sy ni..sy tak yakin sgt nak main..sebab sy ni memg lah dh lame sgt tak ber sport ni..lepas form 5 jek terus berhenti semua sukan..masuk u lak main gitu2 jek..cm kalau ade interpart dgn jabatan lain ke tu jek lah..

nak di jadikan cerita tgh syok2 wat latihan tu ade sorg kakak ni tertolak sy..aduhaii mulalah detik yg ngeri tu..ngee~~ ape lah yg ngeri sgt tu raudhah..lutut sy ni sebenarnye dh tak boleh nk buat sport lagi..doktor siap dh warning lagi berhenti sport untuk 2 tahun.. sebab lutut sy dh tergaleh dr tempat asal nye..tapi tak lah smpai cacat..hee..

mase sem 1 kat uitm lagi dh sakit sbb lawan netball ngn budak part 4 jabatan sy..lame jugak lah menaggung kesakitan ni..hampir sebulan..lepas2 dh baik tu part 2 lak sy redah buat main badminton..konon2 nya dh baik..main punya main tak ingt dunia jatuh lagi..dh sakit balik..g klinik doktor berleter tak habis2..sampai lah dh baik kawan2 sy langsung tk bagi sy bersukan..adehh terseksanya jiwa..sy pon tgk jek lah dr jauh..ayat pasrah je kan..ngee~~

sampai lah ptg tadi sy yakin yg kaki sy ni boleh dh untuk bersukan..tup2 blom jek sampai beberape minit main sy dh terjelepok kat lantai..adehh kakak tu pon cm ganas jek main..aduhaii habis lah kaki sy..monolog sy dlm hati..tapi tak pe sy teruskan juga permainan sampai lah selesai..balik rumah terus krem..ha btl kot ejaan tu..lutut skt lah sgt2..

tu lah padahnye kalau org degil cm sy ni..tak serik2..bila dh kene cm ni baru nk menyesal..sy pon main tu niat nye nk tolong kawan jek sbb tak cukup org..

nota kecil 1: cik raudhah  lain kali jgn degil sgt..jgn ikut kan sgt kehendak diri tu..huhu MySpace

1 comments:

yana said...

huhuhu...bahana org degil nie~

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...