Followers

6.7.09

~1st day..

assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai

syukur alhamdulillah dgn limpah kurniaNya masih diberi peluang kat sy untuk update blog ni...dah beberapa hari tak update..kekangan masa membuat kan sy tak berkesempatan untuk mengupdate blog ni..ngeee~~ macam lah ade yg tunggu..huhu

alhamdulillah sekali lagi..hari ni merupakan kelas sy yg pertama setelah 2 bulan bercuti..lamanya cuti...tangan pun teketaq 2 nk menulis..huhu..setakat ni ok jek semua..kawan2 still yg dulu...cuma ade perubahan sedikit..tadi pun semua muslimah je yang datang dan muslimin hanya 5 org..yg lain masih tak ada hati kot nk belajar ..maklum lah 1st week..kebanyak kan muslimin kelas sy kene dok luar kampus kerana junior part 1 sem ni ramai sgt..hampir 2 ribu lebih...ngee ramai nya..

junior untuk deparment sy iaitu deprtment building pun 7 kelas..ya Allah ramai nya..dulu batch sy pun hanya 3 kelas..aduhaii makin lama makin ramai ni..persaingn yg sengit..heheh..tapi sy lom jumpa adik2 junior lagi..insyaAllah hari jumaat ni kami semua akan di kumpulkan dalam program bersama koordinator prgram..dan secara tak rasmi nya sy melepaskan jawatan sebagai AJK jabatan bangunan..sedih lah pulak...

tadi kat kelas pun hanya bekenal2 lan dengan let je..setakt ni semua nya ok je..tapi tak tahu lah esok2..sy ngn roomate pun dh ok..mesra jek..diorang pun ok..seronok sgt..

nota kecil: selamat datang buat adik2 ku..kalau nk nota dtg lah bilik..hehe..thnx pada wawa..umi..iqa..zie..dan shasha..kerana menjadi roomate nur...

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...