Followers

31.12.08

episod baru...

Assalamualaikum..
nurhayaton hazai..
Syukur alhamdulillah sy masih di beri peluang dn kesempatan oleh Nya untuk update blog saye ni..Rasenya masih blm terlambat lagi sy nk ucapkan selamat menyambut tahun baru hijah..1430..semoga kedatangan tahun baru ni..memberi kebaikan pada kite semua..insyaAllah..tahun baru azam pon baru lah..hee ayat bese degr..walaupon azam tahun lepas tk lah tercapai sgt..tapi alhamdulillah sy di beri peluang lagi untuk melaksanakan nya..
hari ni dh mula kelas..huii penat betul dr pg kelas kol 8..dpt rehat pon kejap jek..pagi td kelas kat studio building construction..masuk2 jek let dh tny mcm2..best nye dpt let baru..tak garang..alhamdulillah..tadi kami semua dh di beri kumpulan untuk projek baru sem ni..kene design chalet berasas kan umah traditional..aduyai pening pale pikir nak buat umah ape..pulak td kumpulan tak cukup ad lagi yg tak dtg..so tak dek lah group discussion..sy harap sem nie tak mcm sem lepas..terlalu byk konflik n dugaan yg sy terima..subhanallah btl2 menginsafkan sy..
habis kelas jek kol sepuluh pg..then ada kelas bhsa eng..tapi sy tak masuk..heee..ade hal dengn ketua program..ptg nye pula kelas material..best sgt..let pon baik..syukur sgt2 sem nie semua nya dlm keadaan yg baik..tapi cm risau gak salu kene kua ni buat research..sem ni kami hanya belajar tentang timber dn metal..dh chalet yg kami nk design tu seme berkaitn material nie..pening2..
blom2 let dh kate kene hantar lakaran floor plan minggu depan..aduii..dh lah tak wat discussion lagi..ya Allah permudahkan lah urusan ku..dn shbt2 yg lain..aminn..kami semua nak kene g site n kilang wat kayu n sebgainya untuk sem nie..byk keje nih..huhuhu
berbalik pada tajuk episod baru sy,,lupe lak pasal tajuk utama kite..tahun hijrah baru..emm byk perubahan yg berlaku dlm dr sy..alhamdulillah shbt2 sudi menolong sy..jasa mu di kenang...kami di tkadr kan hnya berkenalan di alam maya..tanpa kenl hati budi masing..n rupe pada mulenya..takdir Allah yg menentukan kami semua mnjadi shbt..sy bersyukur sgt2 n rase sdh bila ada lagi shbt2 yg sudi membimbing sy untuk mjdi muslimah yg sejati..alhamdulillah..
k.jie terima kasih kerana sudi memberi nasiht yg membina..n tak putus2 memberi semangat kat sy untuk mjd seorg muslimah..memberi bayk pengajaran..dn peribadimu amat sy kagumi..
norfarhana nordin shbt maya sy yg pertama membuka mata sy dengn seluas2 nya tntang 'sesuatu'..ap yg sesuatu biar lah sy jek yg tahu..nana byk bersabar dengn sy..
sy btl2 terharu nana sggup jd sahabt sy..insyaAllah kami akan berjuang untuk menjadi seorg muslimah yg sejati..insyaAllah..
seorg lagi arrabe' beliau jg shbt maya..n byk juga mamberi nasihat dn dorongn pd sy..thnx rabe'
syukur..sy hilang seorg shbt dlm keadaan sy bersedih Allah kurniakan sy 3 org shbt lagi..ya Allah besar nya nikmat mu Ya Allah..permudahkan segala urusan hamba Mu ini keluarga ku dn sahabt2 ku..Engkau yg Maha Besar lbh mengetahui ap yg baik untuk hamba Mu ini..
uitm..
dalam bilik yg indah..

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...