Followers

16.7.09

~semua nya disini~


Assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai

Syukur alhamdulillah masih lagi di beri peluang untuk sy update blog sy..dh lame rasanya sy tak jenguk dn update blog ni..salam keheningn pagi buat sahabt2 seperjuangan...syukur kpdMu pentadbir sekalian alam..salam kasih dn rinduku buat mu kekasih Allah..moga syafaat mu ku peroleh di sana kelak...
dah lama sgt tak mengupdate blog ni..sampai sy pun tak tahu nak post yang mana satu..kekangan masa mmbuatkan sy tiada masa untuk semua ni..kuliah dh banyak..jadual pula pack..lagi 2 minggu kena submit asgment studio..tapi skung ni pun in progress..mudah2an semuanya berjalan dengan lancar..walaupun banyak kali drawing sy kena reject and kene conteng dengan pensyarah..~sadisnya ayat~..kami semua kena reka cipta satu barang yang belum ada di pasaran..urmmm camana tu ye..penat jugak lah perah otak nk buat benda ni..nk buat drawing auto cad lagi..kemarin sy submit drawing auto cad sy..laju2 je pensyarah conteng sebb tak ada dimension..aduhaii..nak menangis juga lah tgk..tapi tak apa semua tu kan untuk betul kan kesalahan sy..tq cik hafizah dan puan nordiana sebb conteng drawing tu..(ayat pasrah jek)
then ada lagi asgment yang memerlukan kami pergi site..untuk subjek building inviromental..ngee~ malasnya nk buat kerja2 luar ni..tempat yang kami pilih ialah pavilion..tempat nk yg class jek.hehehhe.untuk memudahkan kami buat2 kerja maintenance..kena buat research pasal lighting bangunan tu..kami semua 6 org..pg site dengn menaik train dr ampang sampai kl..penat nya satu hari kat kl..tempat yg bising yg tak sesuai langsung dengan jiwa sy..~alamak ayat ~..lepas sampai tu kami terus buat kerja dn turun naik lif selama sejam..huhu..act kami cr maintenance diorg tapi tak jumpa..naik geram jugak..pastu seorg kawan sy buat sesuatu yg tak di jangka tanda protes..huhu..tetiba pak guard datang but then kami kene halau...huhu..
kami terus kan perjalan ke klcc..makan time..heheh..lepas mkn tu kami semua mula kan kerja kami semula..sampai lah ke ptg..aduhaii pent nya Allah je yang tahu..macam2 yg jadi hari tu tapi kami ok jek..hadapi dengan senyuman..ngee~dh siap semua kerja kami semua jalan pulang dengn hati yg girang..hehe..thnx adik2 ku kerana menceriakan hari2 kak nur..bila lagi nk happy2 cm ni..semua dh nak g praktikal 6 bulan lak tu..pastu terus habis..mesti rindu nanti..takpe2 bertemu dn berpisah kerana Allah..
sekarang uitm perak di tutup seminggu..sebab 7 orang positif virus h1n1..ya Allah mudah2 an semua nya kan kembali normal...uitm tutup sampai 2 hb 8 ni..tht means..bertambah byk lah kerja2 sy nant..kerja2 yang tertangguh..nk ganti kelas pulak...huhu..ish3 ape lah raudhah ni...merunut jek..nama pun belajr kan..=( ok2 kuat kan semangt anda..balik2 dr kl hari tu semua org pun demam dn batuk2..termasuk lah sy sendiri..seorg adik sy kena kuaranti seminggu..kesian adik sy sorang tu...sabar ye dik semua yang jadi tu ade hikmah nya...insyaAllah...

nota kecil: hadapi dengan senyuman...MySpace

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...