Followers

9.7.09

~jadual kelas sem ni~

MONDAY
-building construction (studio)
-building enviromental and material
-structure math
-building services iv
-building construction iv (letcure)

TUESDAY
-fundamental of entrepreneurship
-quantity estimating and surveying
-building enviromental
-accauntancy

WEDNESDAY
-building construction iv (tutorial)
-quantity estimating and surveying
-fundamental of entrepreneurship

THURSDAY
-quantity estimating and surveying
-accauntancy
-building material

FRIDAY
-building services
-stucture math

ni lah sebahagian kelas2 sy sem ni...banyak nya..kelas dr kol 8 pagi sampai lah 6 petang..jumaat je tak..huhu..tapi seronok juga..sem ni azam sy baru..wah tetiap sem azam baru..insyaAllah kegagalan sem lepas akan menjadi pendorong sy untuk sem ni..berkat doa mak and abah sy..insyaAllah...

kelas mula cm biasa lah..tak de apa yg luar biasa...rutin lama kembali semula..cuma yg seronok nya sem ni tak banyak drawing..group untuk studio dh di bahagi2 kan..sem ni group sy 4 org je..dh tu pun yg letcure mintak..ngee~~ seorng lelaki...ok lah kot...sy dh kuar dr group yg bermasalah..ngee~ ade2 jek raudhah ni..hehhe...

sem ni studio ada 3 task..minggu ke 3 dh kene submit task 1..adehh..tak dek idea lagi pun sebenarnya..mentah2 letcure tolak hari tu..adeh...kami kene reka cipta sesuatu berasaskan steel..sebab sem ni main topik kami steel structure..tgh fikir2 kan juga ni..

banyk course work yg kami kene buat..insyaAllah semua dalam keadaan yg baik...huhu..sedapkan hati sendiri lak sy ni..sy tgh sesuai kan diri dgn kelas akaun..huhu..seriusly sy tak minat akaun..letcure tny pun sy terus terg je ckp tak suke..huhu..dr sekolah menengah dulu tak suka..tah lah..kenapa...tiada alasan yg menarik nk tergkan kenapa sy tak suka...hehe..

sem ni ramai letcure baru..subjek qsv dan 2 3 subjek lagi...ok lah..cuma agak janggal..sy lebih rela dgn letcure yg garang dn lama dr yg baru..hehe...kenpa ye cm ni..no spesific answer~

nota kecil:sy happy jek dengn keadaan yg baru ni......MySpace

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...