Followers

30.8.09

~ raudhah di tag..~

Assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai

alamak sy di tag oleh kak jie..1st time di tag ni..nervous nk jawab..heheh..anyway thnx to kak jie sebab tag sy..huhu...ape2 pun terimalah jawapan sy yg tak seberapa ni ye kak jie.. MySpace
1) Nama timangan anda?
nama timangan..ermm ape ye..mak n abah pagl adik je ^^, kawan2 selalunya pgl sy nur je..
2) Anda seorang yang...?
im a simple person..simple girl with a simple life..^^v
3) Insan yang teristimewa?
erm sudah tentu lah mak and abah sy..dan pemilik cintaku setelah Allah dan Rasul..boleh cm tu kak jie..ngee~
4) Lagu kesukaan?
memandangkan sy ni seorang yg suka kan kedamaian..dh tentulah sy suka lagu2 yg mendamaikan..tapi lagu yg selalu sy dengar dn sangt terkesan ialah 'layar keinsafan' (",)
5) Makanan kesukaan anda?
sy tak demand pun pasal makanan..paling di gemari ialah makanan free lah..hehe ..yg penting bak kata kak jie halal..insyaAllah..
6) Sikap yang membuatkan ana stress?
sy tak suka stress..so tak dek kot sikap tu..(ye lah tu tak de raudhah ^^,)
7) Warna kegemaran anda?
saya suka kan warna hitam..lepas tu dalam warna hitam tu ada warna2 lain yg menghiasinya..ada rama2 dan setitis air menitis di daun..sangat mendamaikan..SESUATU kan kak jie..=)
8) Benda yang mesti ada dalam beg?
benda yg mesti ada dalam beg sy..nk kena senaraikan satu2 ke kak jie..huhu..purse,matrik kad,broadband,etc
9) Kali terakhir anda menangis?
kali terakhir sy menangis..ermm tak dek yg akhir kot..tah lah..ish3 tak leh nk jawab soalan ni..next..
10) Tag untuk 6 rakan anda
siapa2 sj yg bershbt dgn saya...

nota kecil: alhamdulillah selesai soalan2 tag dr kak jie..mudah2an anda berpuas hati dgn jawapan2 yg di berikan..walaupun sesetgh nya agak mengarut.,..MySpace

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...