Followers

29.8.09

syukur alhamdulillah

Assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai..

setinggi2 kesyukuran buat Mu pencipta Alam..mencipta manusia sebaik2 nya..sebaik2 kejadian..subhanallah..selawat dan salam kepada Nabi junjungn kita Muhammad SAW..syafaat mu amat ku dambakan di sana kelak..
lama betul sy tak update blog ni..bukan tak de idea nk update..tapi bila duduk depan laptop jek tiba2 blank..mane pergi semua idea2 tu pun sy tak pasti..ish3..syukur alhamdulillah masih di beri peluang untuk berpuasa..masih di beri umur untuk sy menjalan ibadah ini dengan sesempurnanya..insyaAllah..pejam celik pejam celik dh dekat seminggu kite berpuasa..mudah2an ramadhan kali ini amat memberi manfaat dn dorongn kepada kite untuk menjadi seorang hambaNya yg lebih bertakwa..aminn..
sy sgt bz akhir2 ni untuk selesaikan penempatan praktikal sy hujung sem ni..alhamdulillah sy dh dapt tempat praktikal di kl..cuma sy belum tahu site sy di mana..mudah2an Allah permudah kan perjalanan sy ni..takut juga bila fikir2 balik nk praktikal..kat site construction lak tu..dengan fikrah sy sebegini.adakah mereka semua terima sy seadanya..ermmm...semua ni akan sy jadikan sebagai cabaran untuk sy lbh berjaya..
sekarang ni dh dapat task baru untuk studio..kene buat steel structure untuk bangunan pasar ikn n daging..huhu camane tu ye..kene turun site lagi..sekarang group jadi 6 org dengn pertambahan 2 org ahli baru..as usual mestilh budak lelaki..senang sket keje kami nanti nak g site dan lain2..kerja lagi..sekarng ni sy sibuk plot drawing atas butter paper..untuk dipersembahkan pada lecture next week..nk kaler2 lagi..huish banyak keje ni..yang pastinya drawing sy tu akan di conteng2 oleh lecture..sampai lah die puas hati dgn kerja kitaorg..huhu..nampak cm kejam jek kan..untuk kebaikan kitrg jugak..hehehe sabar ye cik raudhah..semua ni hny sementara..bersusah2 dahulu bersenag kemudian..tak gitu..
samapi sini dulu lah...nanti2 update balik..n sy masuk kan semua drawing2 sy..

nota kecil: cik raudhah tgh serabut...MySpace


0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...