Followers

23.11.09

~kehilangan raudhah~

assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai..

selamat sejahtera kepada semua shbt2 sy..maaf lama menghilngkan diri
(hehe macam lah ade yg tunggu =p )
buat msa ni sy tk boleh nk online sebab broadband sy rosak
kpd sesiapa yg cr sy di ym tu maaf sgt2..sy hny dpt offline msg dr anda semua..
sebarang kesulitan amat lah di kesali..=)
emm sy dh nk pergi latiham praktikal ni.
1/12/09 saya mula dftar di syarikat
Prima Ace sdn bhd
syarkt construction kelas b
dan sy akan di hantr ke site di pulapol KL(akademi polis)
doa2 kan sy moga2 sy dt harungi praktikal ni dgn sabar..

nota kecil: ape2 sj hal penting sila hubungi sy mlalui hp atau msg jek nanti sy reply lah..MySpace

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...