Followers

20.2.10

~sepetang bersama.~~^_^

Assalamualaikum wbt

nurhayaton hazai...


subhanallah maha suci Allah..limpah kurnia dn rahmatMu sentiasa ku pohon.. Alhamdulillah dpt mengupdate blog yg sekian lama sepi tanpa kata~~ (-_-)'' bukn tk nak post sumthing kat blog sy ni..cuma masanya tak ada nk post..(erkk yeke ck raudhah takdek masa ^_^ )

sekarang tgh cuti so balik kampung menikmati keindahan kampung yg damai...~~ petang2 kat kampung angin kuat..awan yg berkepul2.ahh damai sekali...hilng rasenya hiruk pikuk bandar..(aduhh ayat sy) =) td petang sy dgn makcik sy duduk berdua..bercerita itu dn ini..meluahkan rase hati masing2..=) tk gitu cik yaya..hehe,, sambil2 melayan anak2 cik yaya...sempat sy snap gambr budak2 kecik tu..sy bergurau dengan hana..anak makcik sy..waa hilang rase tension dn kusut kat kepala sy bila melihat senyuman menawan budak kecik hana ni..~~ (^_^) lately ni macm2 yg jadi..kadang sampai sy rase tk leh nk handle..tapi tak apa..setiap ap yang datang tu bersebab...tanda kash dn sayang Allah pd kite~subhanallah ...

ape2 pon duduk kat kmpung beberapa hri ni sgt2 menenagkan hati sya..sungguh sy sgt rindukan diri sy yg dulu~~ hakiktnya tidak sama lagi~~uikk tak mau sedih2 sy nak lupakn semua masalah yg ada...setiap masalh yg dtg ade penyelesaian nya..bukn hny untuk di biar..semua nya menjadi pengalamn yg best dlm hidup saya...~~

sedikt gmbr yg sempat sy snap dr kanak2 yg comel~~ ^_^....


uikkk spek sape lah tue..=)
aloloo somelnya die..~~

jambatan sudah roboh..sudah roboh..sudah roboh hari ini...permainan mreka.seronoknya...^_^

nota kecil: aduhai somelnya budak2 keck nie~~~

1 comments:

mySouL said...

elok nian editing fotonya..

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...