Followers

29.10.09

~terima kasih sahabat~

assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai

alhamdulillah di beri kesempatn pada sy untuk update blog ni...setinggi2 kesyukuran buatMu yang Maha besar..Maha Agung..keagungan Mu tiada tolok banding nya..selawat dan salam padamu kekasih Allah..moga syafaat mu ku perolehi di sana kelak..

emm..talk about sahabt...sahabat tu tak selalunya ada untuk kita..tak selalu juga kita ada untuk dia..tapi ukhwah yg terjalin tu membuatkan segalanya lbh sempurna..sempurna dr segalanya..subhanallah tali ap yg telah mengikat hati2 kami ini ya Allah..syukur buat Mu kerana kurniakan diri ini sahabt yg setia..sahabt yg ada ketika susah dn senang sahabat yg ada ketika suka dan duka...
pejam celik pejam celik dh setahun kami bersahabt..jalinan ukhwah tu tak perlu untuk berjumpa pon kami tersa kami sgt rapat..subhanallah..ketika sy sedih dia ada untuk ceriakn sy.ketika sy rase sy tiada siap di sisi dia dtg beri semangt pada sy ..emm..ukhwahh ini sgt 'sesuatu' bg kami..
29/10/09 tepat setahun sy kenal sahabt sy tu..semua nya kami tempuh same2 walau pun sebenarnya kami tak pernh berjumpa..sesuatu kan..dia byk bg nasiht pada sy..tak sangka dr sahabt blog berlanjutan hingga ke msg..sy sgt terharu dgn persahabatn ini..
tiada kata apa yg dpt sy coretkan di sini sahabat...

khas untuk mu:-
Sahabat
Sungguh aku tidak bermaksud begitu

Tidak pula mahu menguji

Bukan bermaksud melarikan diri

Atau mahu menambah susah dihati

Aku cuma
Insan biasa seperti kamu
Yang punya perasaan tidak tertahan
Yang punya kerisauan pada masa depan

Yang punya airmata tanda duka
Yang punya senyum tanda suka

Yang punya beban menghempap jiwa


Maaf atas khilafku sahabat

Andai membuat engkau merasa

Tidak enak dan tidak suka

Tidak pernah terniat dihati

Untuk biarkan ia terjadi
Mungkin ini kelemahanku

Maafkan aku...maafkan aku


Mari kita sama-sama memohon

Diberi kekuatan dari tuhan
Dengan ikhlas dan pengharapan

Agar ranjau perjuangan ini
Akan dipermudah tuhan

Dan aku akan sentiasa berdoa
Agar dapat terus berada disisimu

Meminjamkan bahu dan pancaindera

Moga perjuangan kita tidak kalah

Jiwa kita tetap gagah
Dan iman kita semakin bertambah

nota kecil:- khas untuk sahabt ku farhana..moga jalinan ukhwah kita berpanjangan sampai ke syurga...lagu kt blog ni khas untuk nana..MySpace

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...