Followers

24.10.09

~ ExAm~

assalamualaikum wbt
nurhayaton hazai

lame sungguh sy tak update blog ni..byk sgt rasenye nk di tulis kat sini..tapi hari ni sy nk letak jadual exam sy untuk sem ni..alhamdulillah lepas bz dgn kerja2 studio iaitu buat drawing dn report yg belambak2 tu..akhirnya hari rabu lepas dh submit..waa sy tak nk pndang lagi bnda2 tu..hee..kat bawah ni jadul exam sy untuk sem ni yg bermula pada 28/10/2009 dn berakhir pada 15/11/09..lepas exam ni sy tk cuti..terus pergi praktikal selama 6 bulan..sesuatu yg baru dlm hidup sy..bekerja! tidakkk!!
28/10/09 (9 pg-12 tghri)
- qsv 253 ( measurement and estimating)
30/10/09 ( 9pg-12 tghari)
- Bel 311 ( english)

31/10/09 ( 9 pg-12 tghari)
- Acc 104 ( accountancy)

2/11/09 (9pg-12 tghri)
- Bld 293 ( services)

6/11/09 (8.30-11.30)
- Etr 300 ( fundamental of entrepreneurship)

9/11/09 (9 pg-12 tghari)
- Bld 253 ( structure math)

11/11/09 (2.15-5.15)
- Bld 255 ( building science for material)

15/11/09 (2.15-5.15)
-Bld 260 ( building construction)

lepas 15 hb sy ade pulak taklimat g praktikal pastu baru balik kl dnb bersiap sedia untuk bekerja...huhuhu..tapi sebelum balik tu kami semua nk g rehlah..uitm i already miss u..cewah..

nota kecil: bersediakn cik raudhah untuk bekerja..nanti kan sja entry selanjutnya...MySpace

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...