Followers

11.5.09

~ selamat tinggal sahabat ~

assalamualaikum W.b.t
nurhayaton hazai..

Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi.pentadbir sekalian alam..memberi setulus kasih sayang kepada hambaNya..salam kerinduan juga buat nabi junjungan kita Muhammad SAW..moga peroleh syafaat nya di sana nanti..salam di angin lalu juga pada shbt2 mujahidah dn mujahid ku...moga taufik dan hidayah Allah milik kita insyaAllah...

hui lame bnr tak update blog ni..bukn tak nk update tapi terlalu byk komitmen yg lagi penting...hari ni exam dh habis..alhamdulillah...sedih nya.....emm mcm lah tak jumpa sem depan kan..ish2..overall sem nie soalan exam seriusly mmg susah...huhu..ya Allah tak tau lah keputusan nya macamane nanti...moga2 hati ni tak di uji dengn kegagalan..aminn..

emm ape lagi ye nk tulis..macam byk jek nk tulis tak tau nk luah kan yg mane satu..adehh ape lah yg raudhah ni membebel..huhu..esok nkbalik kg..tak sabar2 nk balik nie..barang2 seme dh masuk kan kt store..ya Allah banyk nye barang ye lah mane tak byk dr part 1 sampai part 3 kat sini jek barang nye..huhu..buku jek dh 3 kotak..ishh3 bape byk lah ilmu yg raudhah dpt ye...mudah2 an seme nya msh tersimpn kt otak nie..hee..

sahabt2 seangkatan...seusrah..dn lain2 moga ukhawah kite berpanjangan biarpun terpisah didunia mudah2 an kite dpt berhalaqoh di akhirat nanti....

0 comments:

kedamaian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...